Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Consolă Country Mansion

Cod produs: HS06-F65-419

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 82×75×32 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

1083 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru hol şi living "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Consolă semicirculară, practică şi elegantă deopotrivă. Lipsită de colţuri „neprietenoase", este foarte utilă în holuri sau încăperi înguste. Blatul cu finisaj antichizat primeşte chei, scrisori sau decoraţiuni precum o vază cu narcise. Iar la nevoie, sertarul vine în ajutor spre a ascunde de musafiri micile nimicuri.

Opţional, sertarul consolei poate fi prevăzut contra cost cu şine cu amortizor.

Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto. Această piesă de mobilă clasică nu necesită asamblare.

Material: lemn de brad

Lățime
82 cm
Înălțime
75 cm
Adâncime
32 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe2 Noi. 2016deAurora Cioc
  Am primit consola si ceasul cadou, pentru care va multumim foarte mult. Consola este impecabila, de calitate si asa cum nea-m dorit-o. Ceasul, de asemenea, arata foarte bine. Va trimit poze cu produsele si cu siguranta vom mai apela la firma dvs.
  • Publicat pe2 Noi. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Ne bucură că ați primit consola în bună ordine şi că este aşa cum v-ați dorit. Vă aşteptăm oricând!
  Răspunde
Adaugă un comentariu