Comodă TV Uppsala

Cod produs: HS04-F12-2490

Dimensiuni: 120×48 cm

Termen de livrare: 14 - 16 iunie

1018 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Compactă şi practică, comoda retro TV Uppsala reinterpretează în cheie modernă stilul scandinav al anilor '70. "Familiaritate" este termenul pe care l-am folosi dacă ar fi să o caracterizăm; ne putem imagina cu uşurinţă această comodă ca şi piesă de accent într-un ambient cu o cromatică neutră, amintindu-ne de interioarele vesele si luminoase ale perioadei americane a anilor ‘70. Lipsită de ornamentaţie, cu suprafeţe neted finisate, această piesă de mobilă retro reprezintă un manifest minimalist. Cromatica sa îmbină inspirat nuanţa de gri cu aspectul natural al lemnului. Aspectul practic nu este nici el de neglijat; dimensiunile sunt generoase, iar compartimentarea interioară permite găzduirea a numeroase accesorii media.

Caracteristicile comodei TV Uppsala:

  • compozitie cromatică luminoasă;
  • compartimentare pentru echipamente multimedia;
  • culori: bej natur, gri;
  • materiale: lemn de pin, MDF;
  • stil: retro, scandinav;
  • necesită o minimă asamblare.
Lungime
120 cm
Înălțime
48 cm
Adâncime
40 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu