Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV stil industrial NY Loft

Cod produs: HS20-4674

  • Produs NOU

Dimensiuni: 150×40×50 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

2427 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Comoda TV in stil industrial NY Loft poate fi folosită cu succes în amenajarea zonei de living. Poliţa si sertarul pot gazdui aparatura necesară în această parte a locuinţei, iar cele două compartimente laterale sunt ideale pentru depozitarea nelipsitelor accesorii media.

Caracteristicile comodei TV NY Loft:
• design de inspiraţie urbană
• sertar, poliţă şi 2 compartimente laterale
• culoare: negru antichizat (patină gri-maro)
• materiale: lemn de mango
• stil: vintage industrial
• nu necesită asamblare

Lungime
150 cm
Lățime
40 cm
Înălțime
50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Colectia NY Loft

Colecţia de mobilă NY Loft se inspiră din povestea cartierelor sărace ale marilor metropole americane, supuse în ultimele decenii unui proces de renaştere şi revitalizare. Clădirile industriale, depozitele sau garajele de odinioară au fost transformate cu ajutorul designerilor și arhitecților în sedii şi birouri sau au fost redate circuitului locativ sub amprenta stilului loft industrial. Mobila NY Loft a fost gândită pentru a ocupa spaţii tinereşti, moderne, fiind caracterizate de o abordare tonică, contemporană. Materialul folosit este lemnul de mango lăcuit sau semi-lacuit, cu urme de antichizare şi slogane imprimate. Ca utilitate, colecţia NY Loft oferă variante pentru aproape toate încăperile locuinţei, iar un ochi artistic se va bucura jucându-se cu diverse combinaţii de mobilier.

Adaugă un comentariu