Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Odette Blanche

Cod produs: HS06-F78-369

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 157×44×60 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2539 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru living şi dormitor Epoque vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Elegantă comodă TV cu aer aristocratic. Picioarele în forme curbe şi linia unduitoare a cadrului reinterpretează romanţa barocului în coordonate contemporane. Compartimentarea generoasă dată de cele patru sertare şi de cele două nişe asigură latura funcţională a acestei comode. O dichisită piesă de mobilă clasică, pentru interioare cu patină.

Opţional, sertarele comodei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor. Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto. Prețul afișat este valabil pentru finisaj vopsit integral Blanc Claire. La cerere sunt disponibile și alte variante de finisare.

Comoda TV Odette se livrează în ambalaj de lemn, polisitren şi carton. Livrarea se realizează cu transportatori specializaţi de mobilier. Această piesă de mobilă nu necesită asamblare.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
157 cm
Lățime
44 cm
Înălțime
60 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe28 Mai. 2014deNiculescu Mihaela

  Piesele au ajuns cu bine ieri. La carat a fost o mica problema pt. ca nu a incaput in lift, dar am rezolvat. Comoda si vitrina sunt foarte elegante si calitatea este foarte buna. Vopseaya este uniforma si fara defecte si cadrul solid. Multumesc, mai comand!

 • Publicat pe24 Oct. 2015deNistor Laurentiu

  Mi-a plăcut la aceasta comoda combinatia gol-plin si varietatea de culori (eu am ales modelul din poza). In realitate, blatul este mult mai reusit, fotografia nu arata efectul dat de antichizare. Vine intr-adevar bine ambalata, e practic captusita cu polistiren si pusa in cutie de carton. Nu am nimic de reprosat si voi reveni cat de curand.

 • Publicat pe16 Noi. 2015deAlexandru Aldea
  Toate bune su frumoase dar ati uitat sa trimiteti raftul din mijloc :) Altfel suntem pe deplin satisfacuti si de lucrare si de aspect. Multumim.
  • Publicat pe16 Noi. 2015deRetro Boutique
   Vă rugăm primiţi scuzele noastre! Până la sfârşitul săptămânii va ajunge la dvs. raftul comodei. Mulţumim pentru înţelegere!
  Răspunde
 • Publicat pe9 Ian. 2017deCraciunescu Claudia
  Sunt interesata de comoda Odette, fix modelul expus in 2 nuante (culori),insa, imi sunt necesare niste lamuriri: Care este dimensiunea unei fante (din cele trei), mai exact latime si inaltime in concret( imi este necesar pentru un receiver cu o inaltime de 19-22 cm); Care este pretul final; Daca transportul este gratuit in tara; Care este termenul de livrare. Multumesc.
  • Publicat pe9 Ian. 2017deRetro Boutique
   Bună ziua! Dimensiunile nişei sunt (LxhxA) 44x14,5x36 cm. Preţul final al comodei este cel afişat în pagina de produs, fără alte taxe. Transportul este gratuit oriunde în ţară. Termenul de livrare este de 2 săptămâni.
  Răspunde
Adaugă un comentariu