Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Odette

Cod produs: HS06-F78-368

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 157×44×60 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2264 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru living şi dormitor "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Elegantă comodă TV cu aer vintage. Picioarele în forme curbe şi linia unduitoare a cadrului reinterpretează romanţa barocului în coordonate contemporane. Compartimentarea generoasă dată de cele trei sertare şi de cele trei nişe asigură latura funcţională a acestei comode. O piesă de mobilă cu dichis, pentru interioare aristocratice.

Opţional, sertarele comodei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor. Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto.

Comoda TV "Odette" se livrează în ambalaj de lemn, polisitren şi carton. Livrarea se realizează cu transportatori specializaţi de mobilier. Această piesă de mobilă nu necesită asamblare.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
157 cm
Lățime
44 cm
Înălțime
60 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe22 Iun. 2015deConstanta Ritter
  Buna ziua! Am descoperit site-ul dumneavoastra, as fi interesata din ce lemn este mobilierul Epoque si unde sunt facute? Sunt cateva obiecte ce mi s-ar potrivi in casa, rog raspuns cat mai repede posibil. Multumesc.
  • Publicat pe22 Iun. 2015deRetro Boutique
   Bună ziua! Vă mulţumim pentru interesul arătat mobilierului Retro Boutique. Lemnul folosit la fabricarea gamei de mobilă Epoque este de esenţă răşinoasă (brad, molid, pin). Piesele sunt fabricate în România.
  Răspunde
 • Publicat pe14 Iun. 2016deEnache Daniela
  Buna ziua M-ar interesa daca comodaTv Odette - se poate face doar dintr-o singura nuanta ( m-ar interesa alb)- adica blatul de deasupra pe care la dvs il vad de alta nuanta, sa fie din acelasi material ca intreaga comoda. Multumesc
  • Publicat pe14 Iun. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Comoda TV Odette se poate finisa albă în întregime (altfel, orice combinaţie de finisaje din paletar este posibilă).
  Răspunde
 • Publicat pe29 Iul. 2017deTamas Luiza

  Buna ziua, m-ar interesa Comodă TV Odette si Masă living Odette. Masa se poate face pe alte dimensiuni?As dori sa fie mai mica .M-ar interesa finisajul din foto, dar nu stiu care este din paletar. Se poate plati la livrare? Care ar fi perioada de livrare pentru aceste 2 produse in Cluj-Napoca? Se poate ca blatul sa fie pe alta culoare? Multumesc, Luiza,

  • Publicat pe30 Iul. 2017deRetro Boutique

   Bună ziua! Vă mulțumim pentru interesul acordat mobilierului Retro Boutique. Masa Odette este realizata numai la dimensiunile standard prezentate pe site. Finisajul gri taupe nu se mai produce, dar vă oferim varianta Elephant, un gri deschis foarte asemănător (vedeți galeria foto de mostre). Puteți alege pentru cadru și blat finisaje diferite, oricare din paletar. Pentru cele două produse - comoda TV și masa de living - termenul de livrare este în acest moment de 3-4 săptămâni. Transportul este gratuit, oriunde în țară.

  Răspunde
Adaugă un comentariu