Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV în stil scandinav Zen

Cod produs: HS04-F123-4126

Dimensiuni: 150×46×40 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

799 lei 902 lei -11% REDUCERE

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Acolo unde sunt eu, timpul nu mai există. Nici frământările şi nici emoţiile. Grijile sunt departe, la fel şi bucuriile. O pace deplină mă conţine iar eu conţin Universul. Sunt deasupra tuturor şi departe de toate. Mă compun din conştiinţă pură. Plutesc în Vidul primordial pentru eternitate.

Comodă TV pentru interioare în stil scandinav. De o deosebită frumuseţe, această piesă lasă ochiul să înţeleagă lemnul şi să se bucure de melanjul cromatic creat de designer. Recomandăm compoziţii asortate cu piese din gama Zen, pentru un living fără pereche.

Caracteristicile comodei TV Zen:

  • culori: maro
  • materiale: lemn de brad, MDF
  • stiluri: scandinav, contemporan
  • nu necesită asamblare
Lungime
150 cm
Înălțime
46 cm
Adâncime
40 cm
Promoţie valabilă până la data de 28.02.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu