Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Aztec

Cod produs: HS04-F66-1969

Dimensiuni: 105×51×40 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1456 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Liane încâlcite ascund cărarea, însă noi ştim că este acolo. Odată construit pasajul verde, privirea se loveşte de acest sat încântător ascuns în junglă, dezvăluind ce a rămas viu în urma lor. Şi nu-i puţin...

Comodă TV din lemn exotic pentru interioare rafinate. De o deosebită frumuseţe, această piesă lasă ochiul să atingă fibra lemnului şi să se bucure de melanjul creat de designer în combinaţiile de material şi culoare ale fronturilor de sertare. Recomandăm compoziţii asortate cu piese din gama Aztec, pentru un living fără pereche.

Caracteristicile comodei TV Aztec:

  • autentică patină exotică;
  • culori: maro, cărămiziu;
  • materiale: lemn de mango, bumbac;
  • stil: bohemian, exotic, colonial;
  • țară de origine: India.
Lungime
105 cm
Înălțime
51 cm
Adâncime
40 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Farmecul exotic al lemnului de mango

Dacă aveți ocazia, întrebați un specialist şi vă va confirma - nu există două bucăți identice de lemn de mango. O varietate de texturi, dar şi de culori (maro, galben auriu, verde închis, negru şi chiar roz) se îmbină în structura lemnului de mango şi îi dau individualitate. De la arbore la arbore, ba chiar în aceeaşi structură, în funcție de secțiune, găsim un caleidoscop unic de culori naturale, ce merită admirat în toată splendoarea sa. Iată de ce piesele de mobilă fabricate folosind această esență sunt lăcuite şi doar rareori vopsite.

Vorbind despre rezistență, lemnul de mango are o densitate similară cu a stejarului, ceea ce îl recomandă drept materie primă pentru industria mobilei. Se pot fabrica scaune, comode, fotolii, în genere orice piesă de folosință intensă. Nu în ultimul rând, zona de proveniență - Asia de Sud-Est, India în mod special - joacă un rol în imaginarul nostru, sporind farmecul exotic al mobilierului şi obiectelor decorative din lemn de mango.

Adaugă un comentariu