Comodă living Vincent

Cod produs: HS06-F69-260

Finisaje

Cream patine

Blanc patine

Blanc Nelson

Blanc 8001

Ceruse cream

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Cappuccino

Georgia

Tornado

Adriana

Adriana 2

Nuc AG

Nelson

RAL7030

Noire essuyé

Grey essuyé

Elephant

Grey belgique

Grey blanc

Ivoire grey

Taupe

England

Roze blanc

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Dimensiuni: 120×48×85 cm

Termen de livrare: 45 - 60 zile

2370 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Piesele de mobilă pentru living şi dormitor Epoque vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Comodă cu nouă sertare inspirată din stilul Ludovic al XV-lea. Între piesele de mobilă din living se va evidenţia cu siguranţă, adăugând decorului o notă de sofisticare. Comoda este confecţionată din lemn masiv, cu finisaj antichizat manual.

Opţional, sertarele comodei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor.

Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto.

Această piesă de mobilier nu necesită asamblare.

Material: lemn de pin

Lungime
120 cm
Lățime
48 cm
Înălțime
85 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

  • Publicat pe 22 Apr. 2014 de Negrau Mircea
    Usor prea clasica pentru gustul meu. Cam pretentioasa pentru ca trebuie sa ai grija ce pui langa ea, nu merge chiar orice mobilier. Dar altfel e eleganta.

Adaugă un comentariu