Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă living Oriental

Cod produs: HS04-F29-103

Dimensiuni: 108×40×77 cm

Termen de livrare: 12 - 14 septembrie

1893 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Nopţi între falduri de satin şi priviri furişate, Şeherezade rostind poveşti cu tâlc şi Crucea Sudului strălucind departe. Simt un dor de Orient şi visez pierdut la dogoarea nisipului cu miros de cafea.

Comodă pentru living, fabricată din lemn masiv de stejar. Farmecul comodei Oriental stă în sertarele felurite, a căror parte frontală este ornamentată cu mânere metalice de varii forme. Designul său eclectic adaugă o notă boemă decorului în care este amplasat.

Această piesă de mobilă pentru living nu necesită asamblare.

Material: lemn masiv de stejar

Ţară de origine: India

Lungime
108 cm
Lățime
40 cm
Înălțime
77 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe14 Aug. 2014deRadu Liviu
  Ma intereseaza daca la aceasta comoda sertarele au rotite sau nu si daca se poate schimba culoarea blatului. Multumesc.
  • Publicat pe14 Aug. 2014deRetro Boutique
   Multumim pentru intrebare. Sertarele comodei Oriental gliseaza pe sine de lemn. Finisajul (atat al blatului, cat si al sertarelor) este numai cel din fotografie.
  Răspunde
 • Publicat pe20 Aug. 2014deIustina
  Buna! Nu am folosit comoda pentru 1001 de nopti cum ziceti voi, pentru ca noi aveam de turnat o scena de film mai… austera ca sa zic asa. Tocmai de aia insa lucrurile au iesit bine, culorile au picat perfect pe decorul gri. Multumim de ajutor si ne auzim!

Adaugă un comentariu