Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă cu sertare Vintage Library I

Cod produs: HS04-F32-007

Dimensiuni: 46×32×54 cm

Termen de livrare: 27.11 - 04.12.2018

485 lei539 lei-10% REDUCERE

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

O inedită piesă de mic mobilier, această comodă cu patru sertare închipuie tot atâtea cărţi puse una peste alta. Este ideală drept element de accent într-un interior decorat în stil retro industrial sau contemporan. Comoda este confecţionată din lemn, blatul şi partea frontală a sertarelor fiind îmbrăcate în piele ecologică. Pentru o mai bună protecţie interiorul sertarelor este căptuşit cu material sintetic.

Această piesă de mobilă nu necesită asamblare.

Material: MDF, lemn stratificat, piele ecologică

Lungime
46 cm
Lățime
32 cm
Înălțime
54 cm
Promoţie valabilă până la data de 18.11.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe12 Apr. 2014deMihael Angela
  Am primit consola si cele doua comode Vintage library. Sunt foarte frumoase, comodele le folosesc pe post de notpiere. Multumesc ca mi le-ati livrat rapid.
 • Publicat pe18 Mar. 2016deOrga Mihaela
  A sosit comoda! Sunt bucuroasă ca am acum doua comode, pe care le folosesc ca si noptiere.Conferă originalitate dormitorului meu . Astept cu nerabdare sa imi soseasca veiozele si celelalte două decoratiuni.
  • Publicat pe18 Mar. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Vă mulţumim pentru feed-back. Celelalte produse vor ajunge la sfârşitul lunii martie.
  Răspunde

Adaugă un comentariu