Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă cu şase sertare Maison Albert

Cod produs: HS06-F300-962

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 209×50×85 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

4848 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Comodele de tip bombé sunt simbolul luxului şi al abundenţei afişate la Curtea Franţei în vremea lui Ludovic al XV-lea. Regale piese de mobilă vintage, ele cer din partea artizanului care le lucrează o virtuozitate deosebită, spre a obţine forma curbă a suprafeţelor.

Comoda cu şase sertare "Maison Albert" îşi farmecă privitorii cu sertarele sale vălurite, care vorbesc despre rafinamentul clasicului. Mânerele din metal patinat cu volute florale sporesc eleganţa, iar picioarele curbate se înscriu în linia sinuoasă, feminină a frontului. Inedit pentru acest model de comodă este lungimea sa, de două ori mai mare decât a altor piese similare. Astfel, ea poate fi folosită, de pildă, atât pe post de bufet în zona de dining, cât şi în rol de elegantă soluţie de depozitare în dressing sau dormitor (vedeţi cele şase sertare încăpătoare).

Produsul se livrează în ambalaj de carton, lemn şi polistiren. Transportul se realizează cu transportatori specializaţi. Nu este necesară asamblarea.

Opţional, sertarele pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor. Toate finisajele disponibile pot fi vizualizate în galeria foto.

Materiale: lemn masiv de brad, metal

Lungime
209 cm
Lățime
50 cm
Înălțime
85 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu