Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă cu patru sertare Loft Journey

Cod produs: HS04-F71-463

Dimensiuni: 48×56×33 cm

Termen de livrare: 18 - 20 iulie

756 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Amintirea ascunde umbre şi iscă lumini. Vremuri trecute prind viaţă în cotloane şi ceasurile de tihnă ale altor veri se strecoară printre perdele. Departe, în port, sirena unui vapor sună de sfârşitul unui veac.

Lemn şi metal se alătură inspirat în alcătuirea acestei comode cu aer retro. Artistică piesă de mobilă pentru living sau hol, comoda caută compania încăperilor inedit decorate cu scaune din tamburi şi mese cu blat din lemn nefinisat. Cele patru sertare au partea frontală îmbrăcată în piele ecologică. Un minunat cadou pentru iubitorii decorurilor vintage.

Acest obiect de mic mobilier nu necesită asamblare.

Material: lemn de mesteacăn, MDF, piele ecologică, metal

Lățime
48 cm
Înălțime
56 cm
Adâncime
33 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe 23 Ian. 2015 de Cristina Voicaru
  Buna ziua!
  Vreti sa-mi dati mai multe detalii despre materialele din care este confectionata aceasta comoda? Din foto nu imi dau seama ce este metal si ce lemn, sau piele. Am achizitionat si un set de rafturi Phileas Fogg si as vrea sa imi dau seama daca s-ar potrivi, fara a fi necesar sa returnez produsul in caz ca nu sunt compatibile. Multumiri, Cristina
  • Publicat pe 23 Ian. 2015 de Retro Boutique
   Buna seara! Ne bucura sa va revedem vizitandu-ne. Cadrul comodei “Loft Journey” este realizat din lemn, in timp ce interiorul sertarelor este din MDF. Feţele comodei sunt invelite in piele ecologica (zonele cu imprimeu colorat, vizibile in fotografia de produs). Feroneria este din metal.
  Răspunde

Adaugă un comentariu