Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă albă cu sertare Versailles

Cod produs: HS04-F39-2561

Dimensiuni: 80×40×80 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1821 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140

Rusticul francez îmbină în perfect echilibru sofisticarea mobilierului clasic din palatele regale şi aerul degajat, informal al interioarelor conacelor nobiliare de ţară. Deseori numit şi "provensal", acest stil de amenajare a interioarelor este la modă astăzi peste tot în lume.

Comodă albă în stil Ludovic al XV-lea, superbă piesă de mobilier clasic Frontul bombat al sertarelor, mânerele turnate în forme complicate sunt atuuri ce o recomandă pentru livinguri sau dormitoare amenajate cu rafinament clasic.

Caracteristicile comodei Versailles:

 • elegant front bombat;
 • două sertare cu şine din lemn;
 • culoare: alb;
 • material: lemn de paulownia;
 • nu neceistă asamblare.
Lungime
80 cm
Lățime
40 cm
Înălțime
80 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe 3 Oct. 2017 de RADU CLAUDIA
  Piese de mobilier cu linie romantică, rafinată, cu accente clasice care conferă spaţiului nostru un şarm indiscutabil!!!! Ne-am dorit o casă cu iz vintage şi am reuşit pe deplin cu mobilierul achiziţionat! Mulţumim!

Adaugă un comentariu