Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă albă cu sertar Etnic

Cod produs: HS14-F159-2787

Dimensiuni: 34×34×77 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni

495 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Inedită între piesele de mobilă pentru dormitor sau living, comoda cu un sertar Etnic este uşor de integrat într-o varietate de amenajări. Decoraţia stilizată şi liniile inspirate din mobila tradiţională reinterpretată o fac potrivită atât pentru decoruri contemporane, cât şi pentru dormitoare sau livinguri în stil etno. Simplitatea feroneriei în combinaţie cromatică cu albul cadrului şi finisajul stejar al blatului, asigură acestei piese o unitate estetică. Recomandăm a se integra în compoziţie cu alte piese din gama Etnic.

Caracteristicile comodei cu sertar Etnic:

  • culori: alb patinat, maro stejar;
  • materiale: lemn de pin, MDF, metal;
  • stil: contemporan, etnic;
  • prevăzută cu un sertar;
  • necesită asamblare minimă.
Lungime
34 cm
Lățime
34 cm
Înălțime
77 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu