Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cabinet suspendat Piemonte

Cod produs: HS04-F26-1804

Dimensiuni: 66×25×61 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

573 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Ciudat burg acesta: patru străzi drepte, întretăindu-se şi întovărăşindu-se două câte două. De-a lungul lor, case cu acoperiş plat şi mobila alba, mutate parcă de pe ţărmuri meridionale. Teribil plictis, îmi spuneam, dar pe la zece seara - când oamenii au ieşit în piaţeta cu havuz - am priceput că lucrurile stăteau altminteri.

Foarte util între piesele de mic mobilier,  cabinetul suspendat Piemonte este uşor de integrat într-o varietate de amenajări. Mulţumită celor două agăţători metalice situate pe partea din spate, poate fi suspendat pe un perete de bucătărie, hol sau living. Ornamentaţia simplă şi liniile drepte ale cadrului îl fac potrivit atât pentru decoruri contemporane, cât şi pentru amenajări cu temă clasică. Recomandăm a se integra în compoziţie cu alte piese din gama Piemonte.

Caracteristicile cabinetului suspendat Piemonte:

  • culori: bej, negru;
  • materiale: cadru din fier, panouri din MDF, etajere din lemn de brad, sertare îmbrăcate în iută;
  • stil: contemporan, rustic;
  • prevăzut cu două rafturi, două sertare şi un compartiment cu uşă;
  • nu este necesară asamblarea.
Lungime
66 cm
Lățime
25 cm
Înălțime
61 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu