Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cabinet cu şapte sertare Gloria

Cod produs: HS04-F20-2254

Dimensiuni: 58×124×40 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1415 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Piesele de mobilă pentru living şi dormitor Gloria vorbesc despre farmecul interioarelor rustice franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Cabinetul Gloria este anume menit unui decor feminin, cu aer romantic. Asemeni unui sipet cu secrete, păstrează în cele şapte sertare eşarfe, accesorii de înfrumuseţare sau amintiri din veri trecute. Mânerele elegante din metal aplicate pe fronturile sertarelor finisate crem îi sporesc farmecul. Finisat în crem şi bej, cabinetul Gloria poate fi lesne asortat cu restul pieselor de mobilă din living, hol sau dormitor.

Caracteristicile cabinetului cu şapte sertare Gloria:

  • mânere metalice;
  • culori: crem, bej cu aspect antichizat;
  • materiale: lemn de pin, MDF, placaj;
  • stil: romantic, shabby chic;
  • prevăzut cu şapte sertare.

 

Lățime
58 cm
Înălțime
124 cm
Adâncime
40 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu