Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni
Comode

472 produse

Comodele ocupau un loc central în reşedinţele aristocraţieifranceze, acolo unde au apărut întâia oară. Comoda avea în primul rând caracter estetic,fiind aşezată în cameră astfel încât să fie foarte vizibilă – între douăferestre, flancând şemineul sau sub o oglindă, de pildă. Cu sau fără sertare,cu picioare curbe sau drepte, comoda s-a păstrat până astăzi drept element debază al unei amenajări de living sau de dormitor. Încercaţi numai să vă imaginaţi sufrageria fără o comodă pentru televizor!

În orice încăpere a casei comoda clasică joacă unrol foarte important. Cabinetul cu uşi de acum două secole a fost transformatîn comoda cu sertare de astăzi, adaptată funcţiunii de depozitare necesară îndressing sau în dormitor. Tot în dormitor găsim şi comodele clasice de tipcufăr, utile spre a păstra lenjeria de pat şi cămăşile de noapte, acompaniind noptierele. Apoi, oriceliving contemporan are nevoie de o comodă TV. Pe hol, dacă mai ţineţi telefoanecu fir, este foarte potrivită o piesă de dimensiuni mai reduse, cu sertar şi blatpentru reviste.

Magazinul onlineal Retro Boutique privilegiază acest obiect de mobilier clasic. Din lemn saumetal, cu finisaj antichizat sau vopsite unifrom, boeme alcătuiri decorate cupetece de draperie în năstruşnice culori puse laolaltă, albe sau sobre apariţii înnegru, sunt potrivite în orice fel de amenajare de interior - fie ea clasică,modernă sau vintage - comodele Retro Boutique se vor remarca fărăîndoială în interiorul ce le găzduieşte.

citește mai mult