Retroboutique - Mobila Vintage

Comode

Comode pentru dormitor sau living, comode TV, în alb sau multicolore

Comodele ocupau un loc central în reşedinţele aristocraţiei franceze, acolo unde au apărut întâia oară. Avea în primul rând caracter estetic, fiind aşezată în cameră astfel încât să fie foarte vizibile – între două ferestre, flancând şemineul sau sub o oglindă, de pildă. Cu sau fără sertare, cu picioare curbe sau drepte, comoda s-a păstrat până astăzi drept element de bază al unei amenajări de living sau de dormitor. Încercaţi numai să vă imaginaţi camera de zi fără o comodă pentru televizor!

În orice încăpere a casei comoda clasică joacă un rol foarte important. Cabinetul cu uşi de acum două secole a fost transformat în comoda cu sertare de astăzi, adaptată funcţiunii de depozitare necesară în dressing sau în dormitor. Tot în dormitor găsim şi comodele clasice de tip cufăr, utile spre a păstra lenjeria de pat şi cămăşile de noapte, acompaniind noptierele. Apoi, orice living contemporan are nevoie de o comodă TV. Pe hol, dacă mai ţineţi telefoane cu fir, este foarte potrivită o piesă de dimensiuni mai reduse, cu sertar şi blat pentru reviste.

Magazinul online al Retro Boutique privilegiază acest obiect de mobilier clasic. Din lemn sau metal, cu finisaj antichizat sau vopsite unifrom, boeme alcătuiri decorate cu petece de draperie în năstruşnice culori puse laolaltă, albe sau sobre apariţii în negru, sunt potrivite în orice fel de amenajare de interior - fie ea clasică, modernă sau vintage - comodele Retro Boutique se vor remarca fără îndoială în interiorul ce le găzduieşte.

citește mai mult