Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni

LIVRARE GRATUITĂ

Colțar dreapta extensibil cu spațiu de depozitare Tango, 4 locuri, bej, 236x165x95 cm

Cod produs: BSL22430

Dimensiuni: 236×165×95×80 cm

Termen de livrare: 5 - 7 săptămâni

5059 lei

Kooko Home

 • DREPT DE RETUR 30 DE ZILE*
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Colțarul este tapițat integral cu material textil din poliester premium. Textura materialului aduce aminte de pânza de in. Culoarea materialului prezintă degradeuri, rezultat al modului de întrețesere a firelor. Structura țesăturii este foarte rezistentă la uzură (test Martindale 45.000, 330 g/m²).

Caracteristici:

Greutate maximă suportată (kg): 350
Dimensiuni pat (cm): 200x160
Culoarea picioarelor: negru
Înălțimea picioarelor (cm): 3
Materiale: lemn masiv de pin, PAL, placaj, arcuri Bonnell
Adâncimea șezutului (cm): 142
Lățimea șezutului (cm): 80
Lățimea șezutului (cm): 120
Înălțimea până la șezut (cm): 47
Adâncimea șezutului (cm): 80
Înălțimea spătarului (de la șezut) (cm): 50
Înălțimea brațelor (cm): 61
Lățimea brațelor (cm): 17,5
Greutate (kg): 109
Volum (m³): 3,69

Caracteristici colțar dreapta extensibil cu spațiu de depozitare Tango, 4 locuri, bej, 236x165x95 cm:

 • Culori: bej
 • Materiale: textil
 • Stiluri: contemporan
 • Garanție: 2 ani
 • Necesită asamblare: nu

Instrucțiuni de întreținere:

Pentru a păstra în bune condiții această piesă de mobilier, trebuie să îndepărtați în mod regulat praful și murdăria. Ștergeți cu o cârpă uscată, evitând să deteriorați țesătura. Nu folosiți produse chimice care nu sunt destinate acestui tip de material. Petele de lichide sau cele de grăsime este indicat a fi îndepărtate rapid, frecând ușor suprafața pătată cu o cârpă albă înmuiată într-o soluție de apă caldă cu săpun.

Lungime
236 cm
Lățime
165 cm
Înălțime
95 cm
Adâncime
80 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Kooko Home

Mobila confortabilă nu este neapărat monotonă! Kooko Home aduce prospețime în orice interior și îi dă o înfățișare nouă. Kooko Home înseamnă un design original, culori spectaculoase, calitate excelentă și detalii încântătoare. În mod sigur fiecare va găsi în colecțiile Kooko Home piesele potrivite stilului și cromaticii căutate pentru amenajarea locuinței.

Adaugă un comentariu

produse asortate