Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea - sofa Oakland Grey

Cod produs: HS04-4181

Dimensiuni: 133×74×63 cm

Termen de livrare: 16 - 18.01.2019

1559 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Suntem convinşi că această canapea-sofa va fi foarte populară, odată amplasată în livingul locuinţei. Are un aspect modern iar pernele confortabile îmbie la șuete până în miez de noapte. Tapiţeria din material textil cu textura catifelată gri permite variate asortări. Rezistenţa canapelei este asigurată de cadrul fabricat din lemn masiv și de picioarele ergonomic amplasate. Drept sugestie, puteţi să-i alăturaţi fie o masă de cafea, fie un set de cufere gândite în acest rol.

Canapeaua nu este extensibilă.

Culoare: gri

Materiale: lemn de mesteacăn, poliuretan, poliester

Lungime
133 cm
Înălțime
74 cm
Adâncime
63 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu