Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea sofa Jasmine

Cod produs: HS04-F34-1980

Dimensiuni: 163×80×69 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1538 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140

A o numi simplu "canapea" ar fi nedrept, căci este mult mai mult - prilej de încântare, răsfăţ şi uimire laolaltă. Tapiţeria din material textil cu textură catifelată, pentru care designerul a gândit o nuanţă plăcută de gri, îmbracă natural această formă clasică de sofa ce a făcut istorie. Perna laterală te îmbie să iţi sprijini cotul într-o poveste fără de sfârşit, în timp ce spătarul elegant curbat al sofalei poate susţine discuţii serioase până în zori de zi. O canapea cum rar veţi găsi, o piesă elitistă pentru livinguri eclectice.

Caracteristicile canapelei sofa Jasmine:

 • materiale: lemn de mesteacăn, MDF, catifea;
 • stil: clasic;
 • deosebit de solidă mulţumită cadrului din lemn masiv;
 • tapiţerie din catifea, rezistentă la uzură;
 • confort sporit dat de perna şi spătarul generos căptuşite.
Lungime
163 cm
Înălțime
80 cm
Adâncime
69 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe 4 Iul. 2017 de Lucia iconaru
  La aceste modele sau altele de gen canapea sofa orientarea spătarului exista și pe partea dreapta? Din poze toate sunt pe stânga spătarul și perna. Mulțumesc
  • Publicat pe 5 Iul. 2017 de Retro Boutique
   Bună ziua! Toate modelele de canapea - sofa au spătarul precum în imaginea de produs.
  Răspunde

Adaugă un comentariu