Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea Havana Duo

Cod produs: HS04-F122-562

Dimensiuni: 166×92×70 cm

Termen de livrare: 14 - 16 noiembrie

3061 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

O canapea cu două locuri, inspirată de modelul clasic al sofalei Chesterfield întâlnite în cluburile gentlemenilor englezi din Interbelic. Spătarul capitonat, braţele masive şi pernele cu dimensiuni generoase subliniază ideea de confort, definitorie pentru o canapea de acest tip. Ce aduce nou modelul "Havana" este tapiţeria din material textil şi piele ecologică, inspirată combinaţie ce translatează farmecul vintage în linii contemporane. O recomandăm drept element principal al decorului unui birou elegant, într-un hol spaţios sau în zona de living a unui loft.

Instrucţiuni de întreţinere:

 • Evitaţi expunerea directă la soare
 • Aspiraţi şi ştergeţi de praf cu regularitate.

Această piesă de mobila vintage nu necesită asamblare.

Materiale: lemn masiv (cadru), material textil, piele ecologică

Lungime
166 cm
Lățime
92 cm
Înălțime
70 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Canapelele Chesterfield

Renumita canapea Chesterfield a fost gândită pentru a permite gentlemenilor englezi să stea aşezaţi cu spatele drept, fără să-şi boţească haina şi fără a face rabat de la confort. Apărute iniţial în cluburile din Londra acum mai bine de două secole, canapelele Chesterfield se răspândesc foarte repede în toate coloniile Imperiului Britanic. Din Australia şi până în Canada, spătarul cu butoni adânc îngropaţi şi braţele răsfrânte devin veritabile embleme ale eleganţei. Pentru inspiraţie, imaginaţi-vă domni în frac discutând în saloane bogat lambrisate, fumând trabuc şi sorbind coniac.

Păreri clienți

 • Publicat pe8 Sep. 2014deRamona Popescu
  Canapeaua este absolut superba! Foarte confortabila si executata impecabil! In realitate este putin mai inchisa la culoare, diferenta este minora. Sunt foarte incantata de ea si serviciile Retroboutique! :)
 • Publicat pe11 Sep. 2014deRetro Boutique
  Multumim pentru apreciere! Am inlocuit fotografia, astfel ca acum imaginea reflecta fidel aspectul canapelei.
 • Publicat pe15 Mai. 2015deRobert
  Canapeaua arata mult, mult mai bine in realitate. Împreună cu demofotoliul fac o pereche teribila ca să zic aşa :) Recomand cu caldura!

Adaugă un comentariu