Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea de trei locuri Retro Blue

Cod produs: HS04-F110-1542

Dimensiuni: 190×76×85 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

2137 lei

Cere ofertă!
  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Profilul acestei canapele vorbeşte despre modernitatea anilor '60 şi a stilului Mid-Century, atunci în vogă. Profilul original al canapelei este consacrat de perna bombată, cu umplutură în exces. Aceasa este susţinută de planşeul orizontal care se curbează la capete, dând naştere braţelor (ingenioasa soluţie conservă continuitatea liniei). Picioarele oblice creează impresia de suspensie a ansamblului, accentuând aerul degajat al acestei piese de mobilă. Aşadar, un statement estetic. Fie că amplasaţi canapeaua "Retro Blue" în mijlocul livingului sau lipită de un perete, ea va aduce o notă originală amenajării.

Această piesă de mobilă pentru living se livrează asamblată.

Culoarea tapiţeriei: bleu

Materiale: lemn masiv, spumă poliuretanică multistrat, poliester

Lungime
190 cm
Lățime
76 cm
Înălțime
85 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

  • Publicat pe 23 Aug. 2016 de Bianca luca
    Din Ce material este?

Adaugă un comentariu