Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea de două locuri Georgia

Cod produs: HS04-F62-840

Dimensiuni: 180×80×85 cm

Termen de livrare: 15 - 17 mai

2959 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

O canapea de două locuri, mai puţin clasică, al cărei aer degajat este bine subliniat de lateralele arcuite. Tapiţeria cadrilată, în tonuri neutre, face potrivită această canapea pentru varii decoruri. Spătarul amplu şi șezutul din poliuretan asigură confortul, în timp ce patru perne frumos îmbrăcate pot servi spre asortare, aşezate pe fotolii sau prin colţuri de cameră. Rezistenţa canapelei este asigurată de cadrul fabricat din lemn masiv de mesteacăn, plăci din așchii și fibre de lemn. Husele pernelor de şezut sunt prevăzute cu fermoar.

Canapeaua nu este extensibilă.

Materiale: lemn de mesteacăn, poliuretan, poliester

Lungime
180 cm
Lățime
80 cm
Înălțime
85 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu