Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea clasică Cigno

Cod produs: HS09-F601-1854

Dimensiuni: 114×76×61 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni

3133 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Canapeaua clasică Cigno oferă interiorului de living în care este amplasată o eleganţă aparte. Combinând utilitatea cu eleganţa, poartă cu sine valoarea şi prestigiul mobilierului clasic. Atât tapiţarea, cât şi modelarrea cadrul din lemn masiv de fag sunt realizate în Italia, de meşteri cu tradiţie. Alături de spătarul curbat, cele două capete de lebădă sunt elemente ce individualizează canapeaua Cigno între celelate piese de mobilă din încăpere. Aşezată în living alături de o masă joasă de cafea şi de un fotoliu din aceeaşi familie, oferă cadrul perfect pentru o conversaţie de amiază.

Acest produs face parte din colecţia de mobilier tapiţat Stillo.

Caracteristicile canapelei Cigno:

  • finisaj cadru: cireş
  • materiale: cadru din lemn masiv de fag, tapiţerie din textil (75% bumbac, 25% poliester)
  • stil: clasic
  • canapea de 2 locuri
  • ţară de origine (cadru): Italia
  • produs disponibil exclusiv la Retro Boutique
Lungime
114 cm
Înălțime
76 cm
Adâncime
61 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Povestea meşterului tapiţer

A durat mai bine de doi ani să-l găsim - tapiţerii cu experienţă şi vocaţie sunt rari azi. Numele lui este Dragoş Nedelciu şi, împreună cu echipa sa, desăvârşeşte banchetele Retro Boutique în Sebeş, Alba. Artizan al lemnului, a lucrat douăzeci de ani la o fabrică de mobilă din zonă şi alţi cinci ca restaurator de mobilier în Italia, la Udine. Pentru el, fiecare scaun, fotoliu, banchetă sau taburet este o operă în sine şi e fascinant să vezi cu câtă migală şlefuieşte, vopseşte şi tapiţează. Piesele de mobilier tapițat Stillo reflectă această pasiune în toate detaliile lor. Nu rămâne decât să vă convingeți.

Adaugă un comentariu