Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea clasică Alberta

Cod produs: HS09-F87-1849

Dimensiuni: 120×60×101×55 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni

3537 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Canapeaua clasică Alberta oferă interiorului de living în care este amplasată o eleganţă aparte. Combinând utilitatea cu eleganţa, poartă cu sine valoarea şi prestigiul mobilierului clasic. Cadrul din lemn masiv de fag este ornamentat cu nervuri şi motive vegetale. Tradiţia meşterului italian este evidenţiată de fiecare detaliu fin sculptat. Aşezată în living alături de o masă joasă de cafea şi de un fotoliu din aceeaşi familie, canapeaua Alberta oferă cadrul perfect pentru o conversaţie de amiază.

Acest produs face parte din colecţia de mobilier tapiţat Stillo.

Caracteristicile canapelei Alberta:

  • finisaj cadru: cireş
  • materiale: cadru din lemn masiv de fag, tapiţerie din textil (75% bumbac, 25% poliester)
  • stil: clasic
  • canapea de 2 locuri
  • ţară de origine (cadru): Italia
  • produs disponibil exclusiv la Retro Boutique
Lungime
120 cm
Lățime
60 cm
Înălțime
101 cm
Adâncime
55 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu