Canapele

Canapele clasice, havana, extensibile, de două sau trei locuri

Canapelele şi sofalele disponibile online la Retro Boutique sunt numai bune spre a vă relaxa la sfârşitul zilei, privind la televizor sau citind o carte. Indiferent dacă stilul amenajării cere o canapea Chesterfield clasica, una contemporană, o canapea vintage sau shabby chic, veţi găsi cu siguranţă în magazinul nostru online un model care să se potrivească. Iar dacă aveţi oaspeţi care rămân peste noapte, o canapea extensibila vă va fi de mare ajutor.
Acum trei secole decoraţia abundentă a unei canapele baroce era binevenită, dar azi asemenea piese de mobilă pot fi inadecvate într-un living contemporan. Am păstrat liniile sinuoase şi suprafeţele curbe ce definesc canapelele baroce sau canapelele vintage în genere, dar le-am adaptat vremurilor moderne. O canapea clasică pe care vi-o recomandăm este canapeaua Havana, versiunea modernă a venerabilei Chesterfield. Cu tapiţeria din pânză vernil şi perne cu aspect vintage, o canapea Havana este melanjul perfect de vechi şi nou. Online avem şi canapele extensibile tapiţate cu textil sau piele ecologică, albe, maro închis sau colorate. Pentru cei îndrăgostiţi de funcţionalitate, recomandăm canapelele extensibile scandinave, ideale în interioarele moderne ale apartamentelor de azi.

Canapele de două sau trei locuri, inspirate de designul retro al anilor '50 sau cu exotică tapiţerie indiană, aici le puteţi admira pe toate. Vă recomandăm în acelaşi timp şi categoriile cu produse înrudite, unde puteţi găsi fotolii şi măsuţe de cafea asortate.

citește mai mult