Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet din lemn și metal Monte Cristo Combi

Cod produs: HS20-4772

  • Produs NOU

Dimensiuni: 200×45×90 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

4478 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Bufetul în stil colonial Monte Cristo îşi găseşte locul în cadrul zonei de living sau de dining, sub bagheta inspirată a unui ochi de artist. Uşile din lemn masiv ascund două compartimente ideale pentru depozitarea vaselor, cărților sau accesoriilor decorative, iar cele trei sertare pot găzdui alte lucruri de care aveți nevoie la îndemână.

Caracteristicile bufetului colonial Monte Cristo:
• design original de inspiraţie colonială
• 3 sertare şi 2 compartimente cu uşă
• culori: maro natur roşcat, negru
• materiale: lemn masiv, fier forjat
• stil: colonial
• nu necesită asamblare

Lungime
200 cm
Lățime
45 cm
Înălțime
90 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Colectia Monte Cristo

Colecţia de mobile Monte Cristo ne transportă în lumea creionată atât de frumos de Dumas în operele sale. Fabricate din lemn masiv reciclat cu inserţii de fier forjat manual, piesele de mobilier din această serie poartă amprenta fortăreţelor şi bastioanelor de odinioară. Meşteri iscusiți au reuşit să recreeze detalii elaborate, fără ajutorul instrumentelor moderne folosite în mod obişnuit. Suprafeţele finisate cu look vintage ne deschid fascinante porţi spre trecut. Piesele de mobile pentru living ce compun această colecţie pot fi folosite separat, ca piese de accent, sau în compoziţii integrate în casele și apartamentele contemporane.

Adaugă un comentariu