Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Birou Secretaire Amelie

Cod produs: HS06-F18-2230

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 80×35×98 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

1735 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

La mai mult de două secole de la apariţia sa, biroul secretaire rămâne o piesă actuală, ce îmbină funcţionalitatea cerută de vremurile moderne cu rafinamentul mobilierului clasic. Fidel acestei definiţii, biroul Amelie iese în evidenţă întâi de toate prin marginile sale vălurite, în armonie cu picioarele curbate în forma literei "S". Apoi, nu mai puţin de şase sertare vă stau la dispoziţie pentru corespondenţă, cărţi sau agende. Şic şi feminin, face minunată pereche cu un scaun cu tapițerie înflorată.

Pentru a-l integra în amenajare, vă punem la dispoziție o largă gamă de finisaje din care puteți alege (la fel, în cazul feroneriei). 

Biroul Amelie se livrează în ambalaj de lemn, polistiren şi carton. Livrarea se realizează cu transportatori specializaţi de mobilier.

Caracteristicile biroului Amelie:

 • elegantă siluetă clasică;
 • ideal pentru spaţii mai puţin generoase;
 • finisaj şi feronerie la alegere;
 • material: lemn masiv de brad;
 • stil: clasic;
 • prevăzut cu şase sertare şi nişă;
 • nu necesită asamblare.
Lungime
80 cm
Lățime
35 cm
Înălțime
98 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Istoria biroului secretaire

Originea numelui este disputată, dar tindem să dăm crezare versiunii care spune că rolul iniţial, de păstrător al secretelor regelui, stă la baza acestuia. Primul birou secretaire a fost creat în 1760 pentru Ludovic al XV-lea şi avea dimensiuni uriaşe, se spune - a durat nouă ani până să fie terminat! Veacul al XVIII-lea este de altfel perioada de glorie pentru această piesă de mobilă clasică, schimbul de misive şi arta scrisului în genere fiind atunci la apogeu. Forma actuală a secretaire-ului i se datorează Marchizei de Pomapdour, în vremea căreia mobilierul îşi restrânge dimensiunile, adaptându-se unei filozofii a spaţiului privat, discret.

Adaugă un comentariu