Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Birou Nando

Cod produs: HS04-F124-2488

Dimensiuni: 120×75×70 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

657 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Nu-i timp de stat, nu-i timp încă de visat, coboară o valiză şi împachetează degrabă. Nu auzi vaietul berberilor în asfinţitul însângerat al deşertului? Grădini secrete, mirodenii şi ceramică migălos pictată, fântani cu dor şi corturi în pustiul înstelat, ele toate ne aşteaptă şi aş vrea, dar tare aş vrea să ajungem mâine acolo...

Biroul Nando se circumscrie stilului scandinav atât de actual şi de practic. Atât cadrul, cât şi blatul sunt confecţionate din lemn de mesteacăn, a cărui frumuseţe este foarte bine pusă în evidenţă de finisajul natur. Mai mult masă de studiu decât birou, înveseliă de separatoarele colorate şi de blatul alb, biroul Nando va fi cu siguranţă piesa de rezistenţă a zonei de studiu.

Această piesă de mobilă in stil scandinav necesită asamblare.

Caracteristicile biroului Nando:

  • design autentic;
  • culori: bej natur, alb;
  • materiale: lemn de mesteacăn, MDF, placaj;
  • prevazut cu patru separatoare colorate;
  • stil: scandinav
Lungime
120 cm
Înălțime
75 cm
Adâncime
70 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu