Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Mons Trio

Cod produs: HS06-F85-815

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 300×240×40/50 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

10085 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

O bibliotecă impunătoare, cu design clasic, manufacturată din lemn masiv. Biblioteca este formată din trei corpuri şi este prevăzută cu scară.

Mulţumită dimensiunilor sale, biblioteca "Mons Trio" reprezintă soluţia ideală de pentru a strânge la un loc cărţile, discurile audio şi video sau albumele foto. Fiecare din cele trei corpuri care o compun poate găzdui pe rafturile sale - trei la număr - decoraţiuni, rame foto sau vaze. Dacă zăboviţi ceva mai mult în faţa bibliotecii, neştiind ce lectură să alegeţi, aveţi la dispoziţie două poliţe mobile pentru a găzdui volumele în cauză. Iar asta nu e tot: în partea inferioară, fiecare corp are un compartiment cu uşi. Aici puteţi ascunde echipamentele media sau colecţiile de reviste şi ziare. După cum vedeţi, o piesă de mobilă pentru living cu adevărat generoasă.

Variantele de finisaj, multe la număr, le găsiţi în paletar. Oricare vă este alegerea, trebuie să ştiţi că finisarea se face cu meşteşug: vopselurile se aplică manual, strat după strat, iar la urmă - dacă este cazul - se face patinarea.

Cât despre montaj, spunem că biblioteca "Mons Trio" necesită numai o minimă asamblare, fără a vă da bătăi de cap.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
300 cm
Înălțime
240 cm
Adâncime
40/50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu