Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Anvers Trio

Cod produs: HS06-F104-590

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 304×230×40 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

7193 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Mă priviţi curioşi, dar eu nu am ce vă mai zice. La sfârşitul cărţilor nu veţi afla răspunsuri lipsite dincolo de îndoială, nici pace sufletească. Dar trecând eu pe acolo, am găsit alt lucru folositor: mult mai multe întrebări.

Bibliotecă formată din trei corpuri, unite în partea superioară printr-o bară metalică. Aceasta din urmă slujeşte drept sprijin pentru scara din imagine (livrată împreună cu biblioteca). Cadrul bibliotecii este decorat cu elemente ale stilurilor clasice. Părţile laterale stilizează două coloane, în timp ce muchia superioară aduce aminte de frontoanele intrărilor în reşedinţele nobiliare. O bibliotecă elegantă, piesă de mobila clasica potrivită spre a sta într-un living sau birou spaţios.

Gama completă de finisaje disponibile poate fi consultată accesând galeria foto.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
304 cm
Înălțime
230 cm
Adâncime
40 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe8 Iul. 2016deCercel Andreea
  Buna ziua, ma intereseaza o biblioteca Anvers, dar dimensiunile putin modificate in functie de spatiul disponibil ( lungime aprox 3.5 m, inaltime 2.45 m). Va rog sa-mi comunicati daca se poate face si la comnada. Multumesc.
  • Publicat pe8 Iul. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Biblioteca Anvers este disponibilă numai cu dimensiunile afişate pe site.
  Răspunde
 • Publicat pe26 Noi. 2016deLuria Serban
  Minunata biblioteca! Imi place foarte mult. Se potriveste perfect cu tot ce am mai cumparat de la dumneavoastra. Va multumesc frumos.
  • Publicat pe29 Noi. 2016deRetro Boutique
   Vă mulţumim! Aşteptăm cu nerăbdare poze :)
  Răspunde
Adaugă un comentariu