Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă de bar cu suport sticle Diamond

Cod produs: HS20-4744

  • Produs NOU

Dimensiuni: 78×49×82 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

2016 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Comoda de bar Diamond este o piesă în stil scandinav ce face parte din colecţia cu acelaşi nume. Recomandată în bucătărie sau în amenajarea zonei de living a locuinţei, comoda de bar Diamond îmbină într-o cromatică desăvârșită căldura lemnului de tec lăcuit cu griul neutru al metalului. Această piesă are o funcţionalitate mixtă datorită mobilităţii date de rotile cât şi a poliţei de depozitare a sticlelor de vin. Sertarele sunt binevenite pentru nelipsitele accesorii necesare degustării preţioasei licori. Atât blatul cât şi cele două poliţe pot transforma această piesă într-o mică masă de bucătărie.

Caracteristicile comodei de bar Diamond:
• design de inspiraţie scandinavă
• prevăzută cu 3 poliţe şi 3 sertare
• culoare: maro deschis, gri
• materiale: lemn de tec reciclat, metal
• stil: scandinav
• nu necesită asamblare
• țară de origine: India

Lungime
78 cm
Lățime
49 cm
Înălțime
82 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Colectia Diamond

Colecţia de mobilă pentru living Diamond îmbină esența exotică de lemn de tec reciclat, de un cafeniu plăcut şi suprafeţele reci din metal, alăturare ce creează un contrast atrăgător. Lemnul de tec reciclat ce are ca sursă case vechi, uşi sau porţi dezmembrate este lucrat manual în formă încrucişată şi folosit ca inserţie artistică în colecţia Diamond. Astfel rezultă un mobilier în stil scandinav, ieşit din tipare, ce poate fi folosit în living, dar și în alte zone ale locuinţei. Cele peste douăsprezece piese de mobilă ale colecţiei pot forma compoziţii de sine stătătoare sau pot fi integrate cu succes în spaţii deja mobilate.

 

Adaugă un comentariu