Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Banchetă cu mânere Stillo Rosa

Cod produs: HS09-F47-1470

Dimensiuni: 103×59×38 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni

1299 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140

Colecţia de mobilier tapiţat Stillo aduce în interioare căldura şi eleganţa vremurilor princiare. Încântă-ţi aşadar privirea cu aceste aristocratice piese de mobilă pentru living, hol sau dormitor, ieşite din atelierele maeştrilor italieni.

Banchetă pentru domniţe cu evantai, ce privesc de după perdea la forfota străzii. Arată grozav aşezată la fereastră dormitorului sau în holul de intrare al apartamentului. Cadrul trainic din masiv de fag cu elegante picioare curbate susţine perna tapiţată cu pânză spaniolă, rezistentă la uzură. O piesă de mobilă egal potrivită în living sau în dormitor, cu linii clasice, elegante. Finisarea şi patinarea sunt realizate manual prin respectarea cu stricteţe a tradiţiilor breslei. În aceeaşi familie sunt disponibile bancheta sofa, taburete asortate sau scaunul de dining Stillo Rosa.

Acest produs face parte din colecţia de mobilier tapiţat Stillo.

Caracteristicile banchetei cu mânere Stillo Rosa:

 • finisaje populare: alb ivoire, crem, nuc, cireş, negru
 • alte variante de finisare: vezi paletarul RAL
 • pentru finisare cu patină (la cerere) se taxează suplimentar 65 lei/piesă
 • materiale: cadru din lemn masiv de fag, tapiţerie din textil (50% bumbac, 50% poliester)
 • culori tapiţerie: alb, verde, roz
 • stil: clasic
 • muchii fin antichizate, ce adaugă nobleţe
 • vopsire şi antichizare manuale
 • greutate maxima suportată: 100 kg
 • înălţime până la şezut: 42 cm
 • ţară de origine (cadru): Italia.
Lungime
103 cm
Înălțime
59 cm
Adâncime
38 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Povestea meşterului tapiţer

A durat mai bine de doi ani să-l găsim - tapiţerii cu experienţă şi vocaţie sunt rari azi. Numele lui este Dragoş Nedelciu şi, împreună cu echipa sa, desăvârşeşte banchetele Retro Boutique în Sebeş, Alba. Artizan al lemnului, a lucrat douăzeci de ani la o fabrică de mobilă din zonă şi alţi cinci ca restaurator de mobilier în Italia, la Udine. Pentru el, fiecare scaun, fotoliu, banchetă sau taburet este o operă în sine şi e fascinant să vezi cu câtă migală şlefuieşte, vopseşte şi tapiţează. Piesele de mobilier tapițat Stillo reflectă această pasiune în toate detaliile lor. Nu rămâne decât să vă convingeți.

Păreri clienți

 • Publicat pe 31 Mar. 2016 de Georgette Yannis
  Merci,Retro Boutique,pentru produsele livrate [lampa,bancheta ,pernutele,etc .Sunt incantata si decisa sa devin ,,recidivista''
 • Publicat pe 3 Noi. 2016 de Ramona Orosz
  Buna ziua, Caut demult un fotoliu pemtru masuta de toaleta si o Bancheta pt pat. Am gasit fotoliul perfect la dvs si as vrea sa l comand dar as vrea sa stiu inainte daca faceti si pe comanda banchete... Ma refer la o bancheta simpla din acelasi material si imprimeu cu fotoliul respectiv. As vrea sa fie set. Multumesc anticipat.
  • Publicat pe 3 Noi. 2016 de Retro Boutique
   Bună ziua! Vă mulțumim pentru apreciere. Pentru gama de mobilier Stillo avem disponibile o varietate de tapițerii. De asemenea, există un model de banchetă capăt de pat pe care credem că îl veți găsi potrivit. Vă vom trimite pe e-mail câteva fotografii.
  Răspunde

Adaugă un comentariu