Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Manechin Odette

Cod produs: HS02-F47-523

Dimensiuni: 42×165×35 cm

Termen de livrare: 12 - 14 septembrie

344 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Ghici ghicitoarea mea: prietenă ideală, cea care ascultă fără a te întrerupe vreodată, cu un trup de invidiat, dar fără a-ţi fi competitoare, dispusă să rămână la nesfârşit în preajma-ţi şi bucuroasă oricând să îţi poarte rochiile albe de dantelă. Prezenţă discretă şi sofisticată, nu te va părăsi niciodată, iar dacă tu o vei face din când in când, ea iţi va aştepta răbdătoare reîntoarcerea.

Mai mult decât un simplu manechin, acest accesoriu decorativ îmbrăcat în fine dantele îşi găseşte loc în orice încăpere - dormitor, dressing, hol de intrare. Elegant şi practic deopotrivă, aşteaptă rochii, eşarfe, sau sacouri pe măsură de arătoase, fiind o soluţie la îndemână când doriţi să schimbaţi repede ţinuta.

Materiale: lemn, spumă polimerică, material textil

Culoare: alb-crem

Lățime
42 cm
Înălțime
165 cm
Adâncime
35 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu