Retroboutique - Mobila Vintage

Manechin Clementine

Cod produs: HS02-F47-351-2

Dimensiuni: 33×22×160 cm

Termen de livrare: 10 - 17 octombrie

299 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Ghici ghicitoarea mea: prietenă ideală, cea care ascultă fără a te întrerupe vreodată, cu un trup de invidiat, dar fără a-ţi fi competitoare, dispusă să rămână la nesfârşit în preajma-ţi şi bucuroasă oricând să îţi poarte rochiile albe de dantelă. Prezenţă discretă şi sofisticată, nu te va părăsi niciodată, iar dacă tu o vei face din când in când, ea iţi va aştepta răbdătoare reîntoarcerea.

Mai mult decât un simplu manechin, acest accesoriu decorativ aduce o pată de culoare în orice interior: dormitor, dressing, hol de intrare. Elegant şi practic deopotrivă, aşteaptă rochii, eşarfe, sau sacouri pe măsură de arătoase, fiind o soluţie la îndemână când doriţi să schimbaţi repede ţinuta.

Materiale: lemn, spumă polimerică, material textil

Culori: bleu, crem, roz

 

Lungime
33 cm
Lățime
22 cm
Înălțime
160 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe16 Mar. 2015deAndreea Simion
  Foarte frumos este manechinul "Clementine" si totul a fost ok, atat din punct de vedere al transportului, cat si al integritatii coletului. Multumesc si cu prima ocazie cand o sa mai am nevoie de vreun obiect din cele prezentate de catre dvs., nu o sa ezit sa comand.

Adaugă un comentariu