Mobilier pentru Living, Dormitor și Dining

Mobilier pentru Living, Dormitor și Dining


produse recomandate

Colectie de mobila moderna si antichizata pentru interioare vintage si nu numai

Descoperiţi o impresionantă colecţie de mobila online pentru living, dormitor sau dining. Creaţii originale sau inspirate de modele ale unor designeri celebri, piese fabricate din lemn, metal sau plastic, finisate în alb neutru, roz sau bleu pastel, portofoliul de mobilier Retro Boutique acoperă toate încăperile casei sau apartamentului.

Să luăm de pildă livingul - spaţiu al socializării, unde ne petrecem majoritatea timpului liber. Dacă vă place să priviţi la televizor, o comoda TV nu trebuie să lipsească. Apoi, când primiţi vizite, scaune şi taburete aşezate în jurul unei mese joase sunt de mare folos. Lectura de seară cere un fotoliu confortabil, aşezat cel mai bine lângă un lampadar cu abajur din pânză simplă. În fine, o comoda cu finisaj antichizat adăugă culoare şi atrage privirea. Şi acestea sunt doar câteva dintre piesele de mobila pentru living pe care le veţi găsi la Retro Boutique.

Dormitorul înseamnă repaos, de aceea un pat confortabil e lucru de preţ. Lângă acesta, doua noptiere cu patină adaugă un accent vintage inconfundabil. Dulapuri încăpătoare devin păstrătoarele lenjeriilor şi ale ţinutelor de zi. Doamnele se pot aşeza la masa de toaleta, pregătindu-se pentru strălucrea unei noi zile.  În secţiunea aceasta fiecare obiect de mobilier pentru dormitor se cere admirat - privind la el, vor răsări zeci de idei de amenajare.

Mobila clasica este preferata noastră, când vine vorba de zona de dining. Eleganţa mobilierului clasic este inegalabilă, dovadă că multe dintre curentele actuale reiau şi interpretează forma pieselor de acum două sau trei secole. Liniile curbe şi finisajele antichizate sunt două dintre atributele definitorii ale mobilierului elegant de tip clasic. Feroneria patinată sporeşte farmecul de vreme veche. Dincolo de stil, diningul cere funcţionalitate. Un ansamblu tipic este masa cu blat extensibil, însoţită de 4 sau 6 scaune stil, modelul fără braţe. La urmă, pentru a ţine la îndemână vesela şi tacâmurile vă recomandăm un bufet cu sertare, din lemn masiv.

citește mai mult