Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 26 septembrie ÎNCHIS
Mobila Clasica, Scandinava, Moderna, Rustica - Mic Mobilier


Mobilă


Produse recomandate

Descoperiţi o impresionantă colecţie de mobila online pentru living, dormitor, baie și hol. Creaţii originale sau inspirate de modele ale unor designeri celebri, fabricate din lemn și metal, în stil clasic, modern, scandinav, industrial, rustic sau retro. Canapele, comode, fotolii și paturi în culori diverse, de neutrele alb, gri, maro sau bej, trecând prin roz somon, bleu pastel, galben pai și sfârșind cu albastru electric, verde crud, roșu sau turcoaz. Portofoliul de mobilier Retro Boutique acoperă toate încăperile casei sau apartamentului și toate stilurile de amenajare.

Să luăm de pildă livingul - spaţiu al socializării, unde ne petrecem majoritatea timpului liber. Dacă vă place să priviţi la televizor, o comodă TV nu trebuie să lipsească. Apoi, când primiţi vizite, scaunele în jurul unei mese extensibile sunt de mare folos. Lectura de seară cere un fotoliu confortabil, aşezat cel mai bine lângă un lampadar și asortat cu canapeaua. O comodă cu finisaj antichizat adăugă culoare şi atrage privirea. Şi acestea sunt doar câteva din sutele de modele de mobilă pentru living pe care le veţi găsi la Retro Boutique.

Dormitorul înseamnă repaos, de aceea un pat confortabil este esențial - fie acesta cu ramă metalică, din lemn sau tapițat. Două noptiere cu sertare, eventual cu patină, pentru un accent vintage inconfundabil. Șifoniere și dulapuri încăpătoare pentru haine și lenjerii. Doamnele se pot aşeza la masa de toaletă, pe un taburet, pregătindu-se pentru strălucirea unei noi zile.  În secţiunea aceasta fiecare obiect de mobilier pentru dormitor se cere admirat - privind la el, vor răsări zeci de idei de amenajare.

Mobila clasica este preferata noastră, când vine vorba de zona de dining. Eleganţa mobilierului clasic este inegalabilă, dovadă că multe dintre curentele actuale reiau şi interpretează forma pieselor de acum două sau trei secole. Liniile curbe şi finisajele antichizate sunt două dintre atributele definitorii ale mobilierului elegant de tip clasic. Feroneria patinată sporeşte farmecul de vreme veche. Dincolo de stil, diningul cere funcţionalitate. Un ansamblu tipic este masa cu blat extensibil, însoţită de 4 sau 6 scaune stil, modelul fără braţe. La urmă, pentru a ţine la îndemână vesela şi tacâmurile vă recomandăm un bufet cu sertare, din lemn masiv.

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 26 septembrie ÎNCHIS