Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Material draperie Leanse Crem

Material draperie Leanse Crem

Cod produs: IS12-ATH-LEANSE3
125 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 280 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile


Descriere

Nici că se putea o perdea mai potrivită pentru dispoziţii solare. Când vă simţiţi în vervă, plină de energie - în dimineţile de duminică, de pildă - veţi găsi că draperia Leanse Crem cultivă de minune această stare. Cu al său imprimeu floral bogat, modelul Leanse Crem înveseleşte orice cameră. Recomandat pentru accente decorative în amenajarea interioarelor în stil shabby chic. Impreună cu celelalte ţesături din gama Intrigo puteţi realiza combinaţii spectaculoase pentru un decor de invidiat.

Caracteristicile draperiei Leanse Crem:

 • exclusiv online la Retro Boutique
 • compoziţie: 50% bumbac, 50% poliester
 • culori: bordo, crem
 • fabricat în Spania

Preţul afişat este pentru 1 metru liniar de ţesătură. Numărul de metri liniari doriţi poate fi setat în pagina de coş, în câmpul "Cantitate".


Dimensiuni

 • Lățime: 280 cm

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Crem, Bordo
 • Latime: 280 cm

Alte detalii

Ghid de măsurare a perdelelor și draperiilor

Înainte de a începe, câteva sfaturi:

 • desenează o schiță a fiecărei ferestre și notează pe aceasta valorile măsurate
 • este recomandabil să folosești o ruletă metalică
 • nu uita regula de aur: "Măsoară de două ori, ca să tai o singură data"
Măsurarea lungimii

Înainte de a face măsurătorile, îți recomandăm să montezi șina sau galeria. Aceasta se amplasează la cca 15 cm deasupra marginii superioare a ferestrei. De asemenea, indiferent de sistemul ales, acesta trebuie să încadreze fereastra (ideal, câte 20 cm la stânga și la dreapta acesteia).

Dacă folosești șină, măsoară lungimea acesteia între cele două capete. Dacă folosești galerie, măsoară lungimea barei, fără a include terminaţiile decorative (finialele):
Masurarea sinei perdelei/galeriei

Dacă dorești ca perdeaua sau draperia să acopere numai fereastra, măsoară lăţimea acesteia dintr-o muchie în cealaltă, incluzând orice fel de ancadrament sau cornişă decorativă. La valoarea obținută adaugă 40 cm (20 cm de fiecare parte a ferestrei). Dacă draperia va fi confecționată din două bucăți, adaugă încă 2,5 cm (astfel, când tragi draperiile, marginile se vor suprapune și nu vor lăsa să treacă lumina).

Masurarea ferestrei fara sina/galerie

 

Factorul de încrețire este numărul cu care se multiplică valoarea măsurată mai sus, pentru a obține lungimea totală a perdelei/draperiei. Încrețirea se alege în funcție de grosimea materialului, dar și de stilul amenajării (ex: o amenajare în stil clasic cere falduri mai bogate).

 • perdele: 2 ... 2,5 x lungimea măsurată
 • draperii: 1,8 ... 2 x lungimea măsurată

 

Măsurarea înălțimii

În funcție de preferințe, înălţimea perdelei sau draperiei se măsoară de la marginea superioară a sistemului de prindere

Masurare incepand de la capatul galeriei

până deasupra pervazului, sub pervaz sau până la podea:

Calculul inaltimii draperiei
Pentru o amenajare romantică (ex. dormitor shabby chic), atât perdeaua cât şi draperia pot fi lăsate să se aşeze pe podea, la înălțimea măsurată adăugându-se 10-15 cm.
Dacă perdeaua cade deasupra unui calorifer, atunci înălțimea va fi măsurată lasând liberi 3 cm deasupra caloriferului, pentru a permite aerului cald să circule în încăpere.

Opinii clienti (6)

PĂRERI CLIENȚI

Costin Ioana 02.06.2020
Bună ziua, modelul este imprimat pe ambele părți?
Bianca Ioana 04.04.2020
Buna ziua as dori sa stiu costul pentru 2 draperii gata finisate de dumneavoastra la dim lățime 160 și înălțimea 240, sistem de prindere cu oroficii model
Ogrean Daniela 14.07.2016
buna ziua, va rog sa imi spuneti daca acest material se preteaza si la tapitat scaune. as dori sa cumpar pentru draperii si am si 6 scaune cu sparat pe care le-as tapita cu acelasi marierial. va multumesc, daniela
Retro Boutique 14.07.2016
Bună ziua! Da, materialul de draperie Leanse are densitatea necesară pentru a fi folosit la tapițare (la rândul nostru am tapițat banchete şi scaune, iar rezultatul este mai mult decât satisfăcător).
Balint Loredana 03.11.2015
Sunt multumita de calitatea materialului. Arata foarte bine si are tinuta corespunzatoare. Va multumesc mult.
Dumitraşcu Roxana 15.08.2015

"Suntem foarte multumiţi de draperie şi de cuier!!! Vom apela cu încredere şi pentru alte produse. Mulţumim!"

Adaugă un comentariu


produse asortate
Candelabru clasic Tripoli Candelabru clasic Tripoli

LIVRARE GRATUITĂ

Candelabru clasic Tripoli

4052 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM