Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Măsuţă cafea, frasin închis, INFINITY I-13

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuţă cafea, frasin închis, INFINITY I-13

Cod produs: KND46768
800 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 săptămâni


Descriere

Măsuţă cafea INFINITY I-13 din ansamblul de mobilier modular de lux Corp gros până la 48 mm, Grosimea materialului la restul pieselor: 16 mm, Material PAL melaminat, canturi ABS. Finisaj: frasin închis, Dimensiuni (lxhxA): 120x60x60 cm. Livrat nemontat.

Comandă rapid Măsuţă cafea, frasin închis, INFINITY I-13 de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Măsuţă cafea, frasin închis, INFINITY I-13 de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Măsuţă cafea, frasin închis, INFINITY I-13, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Măsuțe de cafea.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Măsuțe de cafea sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Material: PAL

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Măsuță de cafea Jada Măsuță de cafea Jada

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuță de cafea Jada

759 lei
Taburet Cora Dark Red Taburet Cora Dark Red

LIVRARE GRATUITĂ

Taburet Cora Dark Red

370 lei
Fotoliu de grădină Lin Fotoliu de grădină Lin

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu de grădină Lin

430 lei
Comodă TV Tars White Comodă TV Tars White

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Tars White

410 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30