Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Masă rotundă cu blat stejar Voss

LIVRARE GRATUITĂ

Masă rotundă cu blat stejar Voss

Cod produs: HS14-F158-2748
935 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 75×100 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Estetica minimalistă a mesei rotunde Voss seduce privitorul. Designul simplu (patru picioare oblice care susţin blatul rotund) este subliniat de finisajul natur de culoare stejar al cadrului si de blatul din MDF furniruit stejar. Ideală pentru apartamentele contemporane, masa rotundă Voss este uşor de asamblat şi de întreţinut, minunată alegere de a savura cafeaua de dimineaţă în doi sau de a invita prieteni la o cina intimă. Mai ales dacă asortăm patru scaune Albert, aşa cum ne sugerează compoziţia din fotografia de produs.

Caracteristicile mesei rotunde Voss:

 • design modern, minimalist;
 • culoare: maro stejar;
 • materiale: lemn (cadru), MDF (blat);
 • stil: contemporan;
 • greutate: 20 kg;
 • necesită asamblare.

Dimensiuni

 • Înălțime: 75 cm
 • Diametru: 100 cm
 • Greutate: 20 kg

Comandă rapid Masă rotundă cu blat stejar Voss de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Masă rotundă cu blat stejar Voss de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Masă rotundă cu blat stejar Voss, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Mese dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Mese dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Maro
 • Material: Lemn
 • Inaltime: 75 cm
 • Diametru: 100 cm
 • Greutate: 20 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30