Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Masă pentru living David

LIVRARE GRATUITĂ

Masă pentru living David

Cod produs: HLM07182
989 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 120×80×75 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Masa pentru living David este ideală pentru zona de dining a unui interior contemporan. Reunind în jurul său membrii familiei şi prieteni deopotrivă, masa pentru living David cultivă buna dispoziție şi convivialitatea.

Caracteristici masă petru living David:

 • culoare: alb și bej
 • material: mdf și lemn de fag
 • dimensiuni: 120x80x75 cm
 • necesită asamblare
Prețul afișat este valabil doar pentru masa din imagine!

Dimensiuni

 • Lățime: 80 cm
 • Lungime: 120 cm
 • Înălțime: 75 cm
 • Greutate: 25 kg

Comandă rapid Masă pentru living David de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Masă pentru living David de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Masă pentru living David, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Mese dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Mese dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Alb, Bej
 • Material: Lemn
 • Latime: 80 cm
 • Lungime: 120 cm
 • Inaltime: 75 cm
 • Greutate: 25 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Aplică din sticlă Elly

LIVRARE GRATUITĂ

Aplică din sticlă Elly

341 lei
Noptieră August

LIVRARE GRATUITĂ

Noptieră August

725 lei
Carusel muzical Clement

LIVRARE GRATUITĂ

Carusel muzical Clement

303 lei
Birou Jaunita Birou Jaunita

LIVRARE GRATUITĂ

Birou Jaunita

355 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30