Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Masă dining Ingrid Valls

LIVRARE GRATUITĂ

Masă dining Ingrid Valls

Cod produs: HS07-F304-1092
1740 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 160×80×75 cm

Termen de livrare: 6 săptămâni


Descriere

De ce-ai venit? Pe străzile de jos viaţa trece mai bine în trăsuri, serate şi-n clinchet de cristaluri. Aici, între brazi, sunt doar eu, liniştea şi scrisoarea rămasă nedeschisă de atunci.

Alei pietruite, păduri de brazi, pajişti alpine - mobilierul pentru living "Ingrid Valls" vorbeşte despre interioarele rustice ale chalet-urilor elveţiene. Avem în această familie piese confecţionate din lemn masiv, ce pot servi la fel de bine în zona de dining. Finisajul cu patină este aplicat manual în mai multe straturi, spre a pune în evidenţă fibra nobilă a lemnului.

Masa „Ingrid Valls" stilizează picioarele tradiţionale, în „X", ale meselor rustice, pe care le înlocuieşte cu două plăci solide din lemn masiv. Decupajul curbat al acestora se înscrie în linia gamei, la fel imprimeul cu motiv romantic. Alături de scaunul „Ingrid Valls", constituie un ansamblu de dining rustic şi elegant în acelaşi timp.

Caracteristicile mesei:

 • nu necesită asamblare
 • confecţionată din lemn masiv de brad
 • îmbinări solide, realizate în tehnologie tradiţională
 • finisaj aplicat manual în mai multe straturi
 • produs fabricat în Uniunea Europeană
 • masă de şase persoane
 • greutate 26 kg

Dimensiuni

 • Lățime: 80 cm
 • Lungime: 160 cm
 • Înălțime: 75 cm
 • Greutate: 26 kg

Comandă rapid Masă dining Ingrid Valls de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Masă dining Ingrid Valls de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Masă dining Ingrid Valls, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Mese dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Mese dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor, Maro
 • Material: Lemn
 • Latime: 80 cm
 • Lungime: 160 cm
 • Inaltime: 75 cm
 • Greutate: 26 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Canapea - sofa Windsor Canapea - sofa Windsor

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea - sofa Windsor

1742 lei

Produse vizualizate

Masă dining Ingrid Valls Masă dining Ingrid Valls

LIVRARE GRATUITĂ

Masă dining Ingrid Valls

1740 lei

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM