Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Masă dining Indochina 165x80x76 cm

LIVRARE GRATUITĂ

Masă dining Indochina 165x80x76 cm

Cod produs: HS20-4664
2189 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 165×80×76 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Masa de dining din lemn reciclat Indochina este o piesă ce se evidenţiază atât prin aspectul său artistic cât şi prin latura sa practică. Folosind masa de dining Indochina alături de bancheta din lemn reciclat Indochina şi împreună cu scaunele din aceeaşi colecţie, zona de dining va deveni cu siguranţă gazda unor seri agreabile între prieteni. Dacă zona de dining se află în open space, puteţi crea o compoziţie desăvârşită incluzând şi alte piese de mobilă din colecţia Indochina.

Caracteristicile mesei de dining Indochina:

• originală și plină de caracter
• blat de dimensiuni generoase
• culoare: multicolor
• materiale: lemn exotic reciclat (blat), metal (cadru)
• stil: industrial
• nu necesită asamblare
• țară de origine: India


Dimensiuni

  • Lățime: 80 cm
  • Lungime: 165 cm
  • Înălțime: 76 cm
  • Greutate: 41 kg

Comandă rapid Masă dining Indochina 165x80x76 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Masă dining Indochina 165x80x76 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Masă dining Indochina 165x80x76 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Mese dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Mese dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Metal, Lemn
  • Latime: 80 cm
  • Lungime: 165 cm
  • Inaltime: 76 cm
  • Greutate: 41 kg

Alte detalii

Colecţia de mobilier Indochina

Colecţia de mobilier Indochina este inspirată de fermecătoarea diversitate a bărcilor de pescuit din arhipelagurile Oceanului Indian. Cromatica bogată a lemnului împletește esenţe tropicale viu colorate,  verdele teraselor de orez, albastrul cerului şi negrul lavei răcite pe terasele vulcanilor. Melanjul de culoare, metal şi finisajul puternic antichizat are ca rezultat un design unic ce poartă amprenta stilului industrial.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM