Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Masă dining din lemn și metal Vinyl 140

LIVRARE GRATUITĂ

Masă dining din lemn și metal Vinyl 140

Cod produs: HS20-4802
2029 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 140×70×76 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Masa de dining Vinyl iese în evidență prin liniile dure, masculine. Blatul din lemn masiv de mango pune în valoare frumusețea particulară a acestei esențe de lemn exotic, cu textură și cromatică subtil neuniforme. Rama și picioarele metalice, inspirate de mobila din vechile ateliere și fabrici, readuc în actualitate poveștile și farmecul epocii industriale. Suprafața blatului, lăcuită discret, este ușor de curățat și întreținut.

Caracteristicile mesei de dining Vinyl:
• suprafață ușor de întreținut
• textură și cromatică unice
• culori: negru, maro
• materiale: lemn masiv de mango, metal
• greutate: 35 kg
• stil: industrial
• necesită o minimă asamblare


Dimensiuni

  • Lățime: 70 cm
  • Lungime: 140 cm
  • Înălțime: 76 cm
  • Greutate: 35 kg

Comandă rapid Masă dining din lemn și metal Vinyl 140 de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Masă dining din lemn și metal Vinyl 140 de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Masă dining din lemn și metal Vinyl 140, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Mese dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Mese dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Maro
  • Material: Metal, Lemn
  • Latime: 70 cm
  • Lungime: 140 cm
  • Inaltime: 76 cm
  • Greutate: 35 kg

Alte detalii

Colecţia Vinyl

Noua colecție de mobilier pentru living Vinyl se distinge prin designul original, calitatea prelucrării materialelor și look-ul natural. Stilul industrial se combină cu cel scandinav, rezultatul fiind o colecție de mobilă pentru living și dining departe de normă. Suprafețele antichizate sunt rezistente la deteriorări și ușor de curățat. Lemnul masiv de mango folosit la fabricarea pieselor este o esență favorită pentru producătorii de mobilier exotic. Rezistența sa este dublată de estetica particular a fibrei, cu degradeuri și texturi unice care fac să nu existe două piese la fel.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Bufet living Vinyl Bufet living Vinyl

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet living Vinyl

3179 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM