Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

26.01 - 1.02: ÎNCHIS
Lustră Simplicity

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră Simplicity

Cod produs: MAY10347
337 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 29×13 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Lustra Simplicity este un corp care pune în valoare un living modern şi elegant. Baza realizată din metal, susţine abajurul confecţionat din sticlă mata, cu formă asimetrică. Finisajul alb mat este detaliul care contribuie la realizarea unui ambient intim şi cald. Lungimea lustrei poate fi reglată datorită sistemului ajustabil. Piesa funcţionează cu bec cu fasung E 14, însă acesta poate fi ajustat prin intermediul unui variator de tensiune.

Caracteristici Lustră Simplicity:

 • culoare: alb
 • materiale: metal,sticlă
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Lungime: 29 cm
 • Diametru: 13 cm
 • Greutate: 1,61 kg

Comandă rapid Lustră Simplicity de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Lustră Simplicity de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Lustră Simplicity, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Lustre.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Lustre sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Alb
 • Material: Metal, Sticla
 • Lungime: 29 cm
 • Diametru: 13 cm
 • Greutate: 1,61 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Lustră Simplicity Lustră Simplicity

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră Simplicity

337 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

26.01 - 1.02: ÎNCHIS