Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Lustră gri Bellevue M

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră gri Bellevue M

Cod produs: MAY09762
410 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 38×35 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Lustra Bellevue cu finisaj gri si diametrul de 35 nu doar că asigură suficientă lumină, dar datorită designului frumos, va decora inteligent interiorul, casei tale. La acest corp de iluminat se folosește și bec LED. Are bază din metal ce îi conferă un aer modern. De aceasta se prinde frumos abajurul confecţionat din sticlă. Asocierea dintre cele două materiale îi sporeşte aerul contemporan. Lungimea lustrei poate fi ajustată. Piesa funcţionează alimentată la reţea, necesita bec - LED,incandescent,fluorescent - cu soclu E 27.

Caracteristici Lustră gri Bellevue:

 • culoare: gri
 • material: metal
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Lungime: 38 cm
 • Diametru: 35 cm
 • Greutate: 2,14 kg

Comandă rapid Lustră gri Bellevue M de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Lustră gri Bellevue M de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Lustră gri Bellevue M, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Lustre.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Lustre sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Gri
 • Material: Metal
 • Lungime: 38 cm
 • Diametru: 35 cm
 • Greutate: 2,14 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Lustră roz Bellevue M Lustră roz Bellevue M

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră roz Bellevue M

410 lei
Lustră albă Bellevue S Lustră albă Bellevue S

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră albă Bellevue S

303 lei
Lustră roz Bellevue S Lustră roz Bellevue S

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră roz Bellevue S

303 lei
Lustră albă Bellevue M Lustră albă Bellevue M

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră albă Bellevue M

410 lei
Lustră gri Bellevue S Lustră gri Bellevue S

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră gri Bellevue S

303 lei

Produse vizualizate

Lustră gri Bellevue M Lustră gri Bellevue M

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră gri Bellevue M

410 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30