Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Lustră finisaj albastru Eustoma

Lustră finisaj albastru Eustoma

Cod produs: MAY09729
321 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 23×16 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Lustra Eustoma o piesă ce impresionează prin eleganță. Corpul de iluminat din gama Eustoma este o alegere inspirată pentru un design modern, elegant, luxuriant sau clasic. Rafinamentul este o certitudine, datorită razelor de sticlă ce îmbracă produsul pentru un efect vizual de impact. În plus, corpul va transmite lumina necesară pentru o ambianță așa cum vă doriți. Are un design clasic, ceea ce îi permite să se integreze perfect într-o încăpere decorată într-un stil elegant, ușor sobru. metalul din care este realizat suportul are finisaj metalic şi lasă impresia că a fost îmbătrânit de trecerea necruțătoare a anilor, ceea ce îi conferă o notă misterioasă. Este fabricat dintr-un material rezistent, a cărui design este absolut impecabil și care face parte din clasa 1 de protecție. Globul de sticlă are finisaje deosebite cu accente albastre.

Caracteristici Lustră finisaj albastru Eustoma:

 • culoare: albastru
 • materiale: metal și sticlă
 • stil: contemporan
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Inaltime: 23 cm
 • Diametru: 16 cm
 • Greutate: 1,28 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Metal, Sticla
 • Culoare: Albastru
 • Inaltime: 23 cm
 • Diametru: 16 cm
 • Greutate: 1,28 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 [email protected]

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM