Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS
Lustra cu bază nichel și glob difuzor Daniel

Lustra cu bază nichel și glob difuzor Daniel

Cod produs: MAY09641
297 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 22×14 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Lustra Daniel cu glob în formă de difuzor şi bază cu finisaj nichel este piesa de rezistenţă a unei locuinţe decorate în stil urban. Piesa este una foarte modernă şi elementele folosite pentru definirea acesteia au linii moderne. Baza este realizată din metal şi are finisaj nichel Globul realizat din sticlă are formă de difuzor. Acesta pune în valoare un ambient tineresc, modern, cu personalitate. Produce lumină difuză şi este potrivită pentru bucătărie, camera de studiu, birou, dormitor, s.a Lustra necesita bec E 14; globul din sticlă poate fi poziţionat pentru a orienta lumina.

Caracteristici Lustra cu bază nichel și glob difuzor Daniel:

 • culori: alb, argintiu
 • materiale: metal, sticlă
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Lungime: 22 cm
 • Diametru: 14 cm
 • Greutate: 1 kg

Comandă rapid Lustra cu bază nichel și glob difuzor Daniel de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Lustra cu bază nichel și glob difuzor Daniel de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Lustra cu bază nichel și glob difuzor Daniel, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Lustre.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Lustre sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Alb
 • Material: Metal
 • Lungime: 22 cm
 • Diametru: 14 cm
 • Greutate: 1 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS