Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Lustră argintie cu 8 becuri Balbo

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră argintie cu 8 becuri Balbo

Cod produs: MAY09563
1743 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 40×50 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Lustra Balbo este elementul cheie care pune în valoare un living modern şi tineresc. Designul şi asocierea de materiale moderne fac ca acest corp de iluminat să fie unul cu personalitate. Lustra cu cadru metalic cu finisaj nichel este prevăzută cu cablu reglabil, astfel că lungimea poate fi ajustată. În capăt se remarcă numeroasele globuri din sticlă adunate asemeni boabelor de struguri, într-un ciorchine. Accentele moderne sunt evidenţiate şi datorită sticlei în culoarea ambrei folosite, ce permite crearea unui ambient cald. Piesa funcţionează cu becuri G9 de 28 W.

Caracteristici Lustră argintie cu 8 becuri Balbo:

 • culoare: argintiu
 • materiale: metal,sticlă
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Lungime: 40 cm
 • Diametru: 50 cm
 • Greutate: 6.2 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Metal, Sticla
 • Culoare: Argintiu
 • Lungime: 40 cm
 • Diametru: 50 cm
 • Greutate: 6.2 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM