Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Lenjerie de pat Vintage Marie

Lenjerie de pat Vintage Marie

Cod produs: GEA-F23-052
329 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 4 săptămâni


Descriere

Lenjerie pentru pat dublu, confecţionată în întregime din bumbac. Densitatea fibrei de bumbac, combinată cu printul de înaltă calitate cu motive vintage asigură un aşternut ademenitor şi confortabil. Lenjeria de pat Vintage Marie este ideală pentru iubitorii de frumos și calitate, ce doresc să se răsfețe în materiale de calitate, cu design inovativ. Atuul său este calitatea net superioară lenjeriilor obişnuite, calitate pe care fabrica olandeză o garantează prin experiența de peste 30 de ani în domeniul textilelor.

Setul de lenjerie de pat conţine:

  • un cearşaf pilotă (dimensiuni 200x200/220 cm);
  • doua feţe de pernă (dimensiuni 60x70 cm).

Pentru cearşaf de pat puteţi comanda separat cearşaful cu elastic Jersey, disponibil pentru saltele cu lăţimea de 90, 140 şi 160 cm.

Caracteristicile lenjeriei de pat Vintage Marie:

  • material: 100% bumbac;
  • fabricată în Olanda;
  • spălare la maximum 40° Celsius;
  • uscare normală;
  • se calcă la temperatură medie/joasă;
  • nu se recomandă curăţatul chimic;
  • nu se recomandă folosirea de înălbitor.

Dimensiuni

  • Greutate: 4 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Alte detalii

Inovaţie olandeză

„No more frozen feet" („fără picioare dezvelite", în traducere liberă) este o inovație a producătorului olandez, ce se regăsește la această lenjerie de pat:

1. Introduceţi pilota în cearşaful destinat acesteia și veţi constata ca rămâne un spaţiu liber de 20-30 de centimetri față de pilotă.

2. Fixaţi surpusul de material în spațiul dintre saltea și somiera pe care este poziționată aceasta.

3. Aranjaţi cearşaful ce îmbracă pilota peste saltea veţi constata că este bine fixat între saltea și cadrul patului, astfel că dezvelirea picioarelor pe timpul nopții nu va mai fi posibilă.

 

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM