Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Lenjerie de pat Chit Chat Multi 200x200/220 cm

LIVRARE GRATUITĂ

Lenjerie de pat Chit Chat Multi 200x200/220 cm

Cod produs: GEA31918
395 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 200×200 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Lenjerie pat cu pasarele colorate model Chit Chat are compoziiție 100% bumbac organic iar modelul este unul printat prin tehnologia Digital Print, ce conferă durabilitate mărită a culorilor cât și o paletă mai largă de culori față de tehnologiile convenționale. Chit Chat este o lenjerie pentru pat dublu și are un model simplu ce conține trei ghirlande de flori colorate cu păsărele multicolore pe husa de pilotă cu dimensiunea 200x200/220 cm iar cele 2 fețe de pernă au de asemenea un model cu păsărele jucăușe. Calitatea bumbacului organic folosit la această lenjerie de pat este net superioară (densitate 200 TC) fiind foarte plăcut la atingere. Experiența fabricii olandeze Bedding House în producția lenjeriilor de pat se regăsește în designul și calitatea acestui produs.    Pachetul conține: două fețe de pernă cu dimensiunea 60x70 cm și un cearceaf pilotă dimensiunea 200x200/220 cm, model Chit Chat.   

Intretinere:   

Spălare moderată la mașină de spălat la maxim 40 grade C

Culorile închise se spală separat. Husele de perne și pilote se calcă pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioadă de timp îndelungată datorită compoziției naturale. Înainte de prima folosire, se recomandă spălarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lăsa ude în mașina de spaălat. Pentru pete se recomandă curățarea generală, în loc de curățare locală a zonei pătate.

Din cauza temperaturii ridicate și a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.  

O inovație a fabricii olandeze BeddingHouse se regăsește implementată în toate lenjeriile de pat ale producăturului din Lisse, inovație denumită de fabrică: no more frozen feet (fără picioare dezvelite), mai jos vom detalia în ce constă această inovație - în trei pași:  

Se introduce pilota în cearceaful pilotă și se constată ca rămâne un surplus de 20-30 de centimetri față de pilotă;

Surpusul de material rămas se introduse în spațiul dintre saltea și baza patului (pe care este poziționată salteaua);

Se aranjează cearceaful pilotă ce conține pilota peste saltea și se constată ca cearceaful pilotă este bine fixat între saltea și baza ce susține salteaua, astfel dezvelirea pe timpul nopții nu va mai fi posibilă.   


Dimensiuni

  • Lățime: 200 cm
  • Lungime: 200 cm

Comandă rapid Lenjerie de pat Chit Chat Multi 200x200/220 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Lenjerie de pat Chit Chat Multi 200x200/220 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Lenjerie de pat Chit Chat Multi 200x200/220 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Lenjerii de pat.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Lenjerii de pat sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Latime: 200 cm
  • Lungime: 200 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Scaun dining Sylvie

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun dining Sylvie

296 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30